Romantisch diner in jouw thuisrestaurant!

Wie zegt dat je voor een romantisch etentje perse naar een restaurant moet? Wat dacht je ervan om in je woonkamer je eigen restaurant te creëren? De perfecte omgeving voor een etentje met je geliefde! Of jullie nou iets te vieren hebben of gewoon behoefte hebt aan wat quality time. Nu hebben jullie geen last van andere mensen om jullie heen, het is alleen jullie twee. Romantischer kan toch niet?

Decoratie

Om je woonkamer in een thuisrestaurant om te toveren is er wat creativiteit vereist. Sluit de gordijnen, dim de lampen of hang lampjes op. Dit zal zorgen voor een knusse sfeer. Om het nog romantischer te maken doe je wat kaarsjes aan doen en niet te vergeten ook op tafel. Een bosje bloemen of een roosje op tafel naast het bestek zal de tafel wat opvullen. Om het plaatje helemaal af te maken zet je er een fles bubbels en twee champagneglazen bij! Dit zal zorgen voor een sprankelend begin van de avond. Knal de fles maar ook en proost op een gezellige avond!

Eten

Als je een keukenprins of keukenprinses bent komt nu het leukste gedeelte. De keuken induiken! Je kan ervoor kiezen om een gerecht klaar te maken waar je geliefde gek op is of juist een gerecht waar jullie allebei geen genoeg van kunnen krijgen. Als jullie er allebei van houden om iets nieuws te proeven maak dan een nieuw gerecht klaar! Een gerecht, twee gerechten of zelfs drie gerechten in de vorm van een driegangenmenu! Breng een combinatie van smaken op tafel! Een fris voorgerecht, een iets uitgebreider en kruidig hoofdgerecht en een zoet nagerecht. Als koken niet echt jouw ding is kun je er natuurlijk ook voor kiezen om eten te bestellen. Zolang er rond etenstijd maar iets lekkers op tafel staat, dan is het altijd goed!

Dresscode

Je kan ervoor kiezen om gewoon lekker in jullie comfortabele kleren samen van jullie tijd samen te genieten. Je kan het zo huiselijk maken als jullie zelf willen. Dat is het voordeel van lekker thuis zijn, niemand die het ziet! Maar als jullie echt de complete ervaring van in een restaurant zitten willen beleven is een dresscode de oplossing. Jullie kunnen samen een stijl of kleur kiezen waar jullie je die avond naar zullen kleden. Je kan kiezen voor chique, casual of iets ertussenin. Laat elkaar in ieder geval van te voren je outfit niet zien en verras de ander zodra je jullie thuisrestaurant in stapt!