Een verbouwing financieren

Soms is het pure noodzaak, soms gewoon omdat u het graag wilt. Het verbouwen van een woning kost enorm veel geld. Geld dat de meeste mensen niet op hun spaarrekening hebben staan. Daarom wordt voor een verbouwing vaak een lening afgesloten. Als u de verbouwplannen heeft uitgewerkt dan heeft u ook het kostenplaatje compleet. U weet dus wat u ongeveer nodig heeft om de verbouwing te realiseren. Leen nooit veel meer geld dan u nodig denkt te hebben, probeer echt een reële schatting te maken van de kosten. Tel daar een klein bedrag bij op voor onvoorziene kosten. Geld lenen kost geld, dus het is letterlijk zonde geld als uw lening hoger is dan wat u daadwerkelijk nodig heeft. Op www.leningen.nl kunt u met de vergelijker eenvoudig diverse kredietverstrekkers vergelijken. Ook kunt u direct offertes aanvragen voor een lening.

Wat moet u weten over geld lenen voor een verbouwing?

Als u geld nodig heeft voor een verbouwing en uw wilt dit lenen, dan is een persoonlijke lening het voordeligst. De rente over een persoonlijke lening is aftrekbaar mits u het geld daadwerkelijk gebruikt voor de verbouwing van een eigen woning en het in maximaal 30 jaar afbetaald. Bij een lening met een lange looptijd betaald u een lager maandbedrag. Dit lijkt soms voordelig maar omdat het langer duurt voordat u de gehele lening heeft afbetaald betaal u ook meer rentekosten. Sommige kredietverstrekkers geven korting op een lening voor een verbouwing als u woningeigenaar bent. Let wel op dat hier strenge voorwaarden aan verbonden zijn waar u zich absoluut aan dient te houden. Zo is er de regel dat u uw woning niet mag verkopen zonder toestemming van de kredietverstrekker.

Een verschil van maar liefst 700 euro per jaar

Vergelijken loont, dat geldt zeker op het gebied van leningen. Wist u dat het verschil tussen de duurste en goedkoopste lening maar liefst 700 euro per jaar is?! Dankzij de vergelijker op leningen.nl kunt u eenvoudig zien welke kredietverstrekker er voor uw verbouwingsfinanciering het beste uit de test komt. Teveel betalen aan een lening is zonde, u kunt dit geld beter investeren in de verbouwing van uw huis, toch? Na het gebruiken van de vergelijker heeft u een duidelijk overzicht van de mogelijke leningsvormen en de aflossingskosten met bijbehorende rentekosten. U ziet precies welke kredietverstrekker in uw geval de meest voordelige is en het beste past bij uw verbouwingsplanl. Ga nu naar leningen.nl en vraag vrijblijvend meerdere offertes aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *