Deze leuke haarstijlen moet je eens proberen

Iedere ochtend is het weer een opgave: wat doe je met je haar vandaag? In dit artikel vind je verschillende leuke haarstijlen die je eens geprobeerd moet hebben. Deze haarstijlen zijn snel en makkelijk te maken. Met deze drie leuke haarstijlen zit je weer boordevol inspiratie en heb je nooit meer een bad hair day!

Een sjaal in je haar

Deze eerste haarstijl is makkelijk en snel te maken. Het stijlen van je haar hoeft namelijk helemaal niet moeilijk te zijn. En soms heb je ’s ochtends gewoon niet zoveel tijd omdat je weer iets te lang in je bed bent blijven liggen… De laatste tijd is het gebruiken van een sjaaltje in je haar erg trendy. Je kunt op verschillende manieren een sjaaltje in je haar gebruiken. Maak bijvoorbeeld een warrige staart en bind het sjaaltje bovenop je hoofd vast. Of maak een lage staart en bind het sjaaltje achterop je hoofd om je elastiekje heen. Ook kun je je sjaaltje dragen met los haar als een haarband. Het sjaaltje als accessoire kan je outfit compleet maken!

Visgraatvlecht

Deze tweede haarstijl is ook snel en makkelijk te maken en ziet er erg chique uit. Veel mensen denken dat een visgraatvlecht ingewikkeld is maar dit is helemaal niet zo! Een visgraatvlecht is misschien zelfs makkelijker om te maken dan een gewone vlecht. Hoe maak je een visgraatvlecht? Bepaal eerst waar je de vlecht wilt hebben: aan de achterkant van je hoofd of aan de zijkant. Verdeel je haar vervolgens in twee delen: deel A en deel B. Pak nu steeds een plukje haar van deel A vanaf de buitenkant en sla deze bovenlangs naar deel B. Herhaal deze stap steeds totdat je al je haar hebt gebruikt. Je kunt zelf bepalen hoe dik je de strengen in de vlecht wilt. Hoe kleinere strengen je gebruikt, hoe subtieler en fijner de vlecht lijkt. Voor de finishing touch bind je de vlecht vast met een elastiekje of een strikje.

Een lage messy bun

Het maken van deze derde en laatste haarstijl is een eitje. Omdat deze knot een warrig effect moet hebben, is het niet erg als er wat losse haartjes of plukjes uit de knot vallen. Voor deze haarstijl gebruik je eerst wat volumepoeder of droogshampoo bij de aanzet van je haar. Masseer dit goed in. Pak dan de punten van haar vast en draai er een knotje van. Gebruik een elastiekje of scrunchie om deze knot vast te zetten. Pluk ten slotte wat haartjes bij je oren uit de knot om een extra messy effect te geven. Klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *